Minggu, 23 Juli 2017

Pembantu Sakit

Kamis, 18 Mei 2017
Pengirim : niko


Pbntu: Ndoro..... ! kulo nyuwun pamit bade priksan teng PusKesMas.

Ndoro: Yoh yu.... tapi jok suwe suwe yo..... !

Setengah jam berlalu... si Nyonya sdh mulai gelisah.... pembantunya gak pulang2... 
setelah 1 jam.... barulah pembantunya datang.

Ndoro: Yu... lha kok suwe men priksomu neng ndi to ?!

Pbntu: Puskesmas ndoro

Ndoro: lha puskesmas kan mung kono wae... kok suwe men ... opo antri

Pbntu: Mboten antri ndoro...ning kulo mboten wantun teng puskesmas mriku... kulo ngojek riyin teng deso sebelah

Ndoro: Lha ngopo kok malah milih adoh men yu....

Pbntu: Anu.. menawi teng mriku khusus kangge ndoro, kangge kulo sak konco2 sampun dipun sediani wonten dusun sebelah.
C
Ndoro: Piye to?

Pbntu: Teng dusun sebelah wonten tulisanipun

PUSKESMAS PEMBANTU